inspirational lunch: wat als talent jouw belangrijkste klant is

Of je nu zaakvoerder, HR- of marketingmedewerker bent: de dagelijkse focus ligt in eerste instantie op het genereren en behouden van klanten. En terecht natuurlijk, want zonder klanten geen business en zonder business geen bedrijf. Of is dat toch net iets te kort door de bocht?

Wat als er één aspect nog belangrijker is dan de bedrijven die kiezen voor jouw product of dienst, om aan business te kunnen doen? Wat als je business nog het meest afhangt van het talent dat in jouw bedrijf aanwezig is, aanwezig was en in de toekomst aanwezig zal zijn?

Met andere woorden: wat als talent eigenlijk jouw belangrijkste klant is? 

We nemen jullie tijdens deze inspirational lunch graag mee in onze kijk op jouw business en de rol van talentmanagement – van talent aantrekken, over talent aanwerven, tot talent behouden – daarin. Verwacht je aan een sessie vol voorbeelden en tips & tricks waar je onmiddellijk zelf mee aan de slag kan. 

wanneer?

dinsdag 28 maart 2023

  • 12u00 ontvangst & broodjeslunch
  • 12u30 inspiratiesessie
  • 13u30 Q&A
  • 14u00 einde

voor wie?

Deze sessie is bedoeld voor HR-professionals, zaakvoerders en marketingmedewerkers met honger. Zowel letterlijk, als naar het aantrekken van talent.

We richten ons in het algemeen op kmo’s, maar ook specifiek groeibedrijven en familiebedrijven.

waar?

Kantoor Ufinity Group

Veldkant 13
2550 Kontich

Met gratis parking voor de deur.

aan het woord

HANNE OOSTVOGELS

Hanne is de drijvende kracht achter dit merk met een enorme creativiteit en een kritische blik op hoe er met talent vandaag wordt omgegaan. Haar ervaring deed ze op als contentmarketeer in de rekruteringssector. Zin om out-of-the-box te gaan? Wel, zij ook!

ine meeussen

Ine is sinds 2003 actief in de sector van rekrutering. Haar doel? Aantrekking- en aanwerving-processen zo efficiënt en authentiek mogelijk maken. Ze is doodeerlijk, met een enorme kennis van zaken en een aanstekelijke energie. Da’s beloofd!

Schrijf je hier gratis in:

Heel fijn dat je erbij wil zijn! Laat jouw gegevens achter via onderstaand formulier en de rest volgt vanzelf. Let wel: kijk ook zeker je map ‘ongewenst’ na voor het bevestigingsmailtje.