personeel aantrekken en behouden via een sterk werkgeversmerk en authentieke bedrijfscultuur

Homepage_teamoverleg

onze oplossingen voor jouw kmo of scale-up

personeel aantrekken

In deze fase staat het werkgeversmerk centraal.
De combinatie tussen bedrijfscultuur, waarden en normen, bedrijfsstructuur en leiderschapsstijl(en) bepaalt welke medewerkers bij jouw bedrijf passen en vooral: hoe zij tot bij jou komen.

attract talent

personeel rekruteren

Van zodra iemand besluit om te solliciteren, gaan we over tot het aanwervingsproces. Sollicitanten verwachten een vervolg op de beleving die hen overtuigde van jouw vacature. Jouw doel? De beleving doortrekken in het verdere sollicitatieproces.

hire as a professional

personeel behouden

De sollicitant is nu jouw medewerker geworden. Hét uitgelezen moment dus om waar te maken wat je jouw toekomstige medewerker beloofde. Een sterk retentiebeleid beperkt personeelsverloop tot een minimum en maakt van medewerkers ambassadeurs.

retain the best

met wie we samenwerken

Groeibedrijven die sterk talent nodig hebben om hun plannen waar te maken.
Familiebedrijven die klaar zijn om extern talent aan te trekken.
Bedrijven waar sterk (technisch) talent steeds welkom is.
Bedrijven die hun aanwervingsstrategie voor bedienden zélf willen beheersen.
Bedrijven die op lange termijn met sterk talent willen blijven werken.
Bedrijven die een concurrentievoordeel willen bij hun talentmanagement.

Waarom kiezen (zij) voor sticky talent?

Omdat jij als geen ander jouw merk en bedrijf in de markt weet te zetten en STICKY TALENT weet hoe je talent aantrekt via een sterk werkgeversmerk dat jouw bedrijf (zelf) kan uitdragen.
Omdat jij met jouw bedrijf de nodige uitdaging weet te bieden, maar het traject om sterk talent op een professionele manier te vinden nog niet volledig beheerst. STICKY TALENT gelukkig wel.
Omdat je kiest voor een loyale samenwerking met het talent waar je mee samenwerkt, waardoor jouw team kan evolueren op het ritme van je bedrijf. STICKY TALENT (ver)bindt mee.
Previous
Next

De gezichten achter sticky talent

STICKY TALENT is ontstaan vanuit de buik van een selectiekantoor, Ufinity.
Sinds 2010 levert het sterk werk rond de aanwerving van financieel talent.

Een creatieve recruitmentmarketeer die ver voorbij het motto 'niet geschoten, altijd mis' wil gaan. Behalve op het voetbalveld dan, anders kom ik als linksachter nooit tot scoren!
Mijn motto? 'Working hard for something we don't care about, is called stress. Working hard for something we love, is called passion'. En dat doe ik iedere dag opnieuw.

En ik ben ine

trendrapport: 7 tendensen op de arbeidsmarkt vandaag

We bundelden cruciale info voor zich dagelijks ontfermt over het aantrekken, aanwerven en behouden van personeel. Klik op de knop om het helemaal gratis te downloaden.