Wat we bij STICKY TALENT doen kan samengevat worden in drie delen. We begeleiden jouw bedrijf namelijk bij het aantrekken (attract), aanwerven (hire) en behouden (retain) van bedienden.

We geloven dat het erkennen, definiëren en inzetten van een sterk werkgeversmerk de basis vormt waarop jouw aantrekkingsstrategie gebouwd kan worden. Als je ademt waar je voor staat en dat uitstraalt doorheen je volledige communicatiestrategie, ga je die mensen aantrekken die bij jouw bedrijf passen.

Klinkt logisch? Wel, eigenlijk is het dat ook én heel vaak beseffen de beslissingsnemers binnen bedrijven dat. Toch merken we een terughoudendheid als het gaat over het ‘koe en horens’-gedeelte.

En net daarom is een samenwerking met STICKY TALENT relevant. Ons doel bestaat er niet uit om jouw marketing-, recruitment- of HR-strategie over te nemen, integendeel. Wij zijn er om te objectiveren, te verfijnen en uiteindelijk ook te implementeren. Nadien kan je aan de slag in de STICKY-way: attract talent, hire as a professional & retain the best.