inspiratielunch: wat als (je) personeel jouw belangrijkste klant is

Of je nu zaakvoerder, HR- of marketingmedewerker bent: de dagelijkse focus ligt in eerste instantie op het genereren en behouden van klanten. En terecht natuurlijk, want zonder klanten geen business en zonder business geen bedrijf. Of is dat toch net iets te kort door de bocht?

Wat als er één aspect nog belangrijker is dan de bedrijven die kiezen voor jouw product of dienst, namelijk de mensen en competenties die in jouw bedrijf aanwezig zijn, aanwezig waren en in de toekomst aanwezig zullen zijn? Met andere woorden: wat als (je) personeel jouw belangrijkste klant is? 

Op het programma:

wanneer?

donderdag 6 juli

12u00: ontvangst met lunch
12u30: start inspiratiemoment
13u30: Q&A en napraten
14u00: einde

voor wie?

Deze sessie is bedoeld voor HR-professionals, zaakvoerders en marketingmedewerkers met honger. Zowel letterlijk, als naar het aantrekken van talent.

We richten ons in het algemeen op kmo’s, maar ook specifiek groeibedrijven en familiebedrijven.

waar?

Kantoor Ufinity Group

Veldkant 13
2550 Kontich

P.S. Er is gratis parking voor de deur

aan het woord

HANNE OOSTVOGELS

Hanne is de drijvende kracht achter dit merk met een enorme creativiteit en een kritische blik op hoe er met talent vandaag wordt omgegaan. Haar ervaring deed ze op als contentmarketeer in de rekruteringssector. Zin om out-of-the-box te gaan? Wel, zij ook!

ine meeussen

Ine is sinds 2003 actief in de sector van rekrutering. Haar doel? Aantrekking- en aanwerving-processen zo efficiënt en authentiek mogelijk maken. Ze is doodeerlijk, met een enorme kennis van zaken en een aanstekelijke energie. Da’s beloofd!

De inschrijvingen zijn gesloten