webinar: terug naar de basis van talentwerving

De arbeidsmarkt is oververhit: bedrijven vinden geen talent en talent dat op zoek gaat, heeft een zee aan mogelijkheden. En het is net op die momenten van drukte, gebrek aan tijd en mensen dat het nuttig is om een stap achteruit te zetten en een aantal zaken in kaart te brengen. Even ‘back to basics’.

Concreet vormen twee zaken de basis van je aanwervingsstrategie, namelijk: het werkgeversmerk en talentprofielen. Tijdens dit webinar zullen we er uitgebreid op inzoomen met een concreet plan van aanpak. Het is op ieder type organisatie toepasbaar en vraagt een minimum aan inspanning. Een ideaal format dus om na dit webinar meteen aan de slag te gaan met de gedeelde tips & tricks. 

Oh ja, dit webinar is volledig gratis, maar we vragen wel om in te schrijven.

wanneer?

vrijdag 16 september 2022
11u30 – 12u30

voor wie?

Deze sessie is bedoeld voor HR-professionals, zaakvoerders en marketingmedewerkers.

waar?

Online
Webinar via Teams

inspirators

HANNE OOSTVOGELS

Hanne is de drijvende kracht achter dit merk met een enorme creativiteit en een kritische blik op hoe er met talent vandaag wordt omgegaan. Haar ervaring deed ze op als contentmarketeer in de rekruteringssector. Zin om out-of-the-box te gaan? Wel, zij ook!

ine meeussen

Ine is sinds 2003 actief in de sector van rekrutering. Haar doel? Aantrekking- en aanwerving-processen zo efficiënt en authentiek mogelijk maken. Ze is doodeerlijk, met een enorme kennis van zaken en een aanstekelijke energie. Da’s beloofd!

quote deelnemer

inschrijfformulier

    P.S. Check ook zeker de map ‘ongewenst’ in je mailbox voor de bevestigingsmail.